A4-ramar

Hem > A4-ramar

A4-ramar

För dig som letar efter en ram till A4-papper har du tur – det är ett av de allra vanligaste formaten för papper, och det finns därmed många bra A4-ramar att välja på i olika utformningar. Oavsett om du letar efter en tavelram i A4 till att sätta upp dina eller ditt företags certifikat och diplom eller om du vill ha flera stycken tavelramar i A4 till att hänga upp reproduktioner av konstverk på väggen finns det något för dig, både vad gäller estetiskt och praktiskt. Här finner du några olika bra tips på tavelramar att välja på.

Ib Wahlström

Bildram Galant Plexi är en smal ram som finns i flera storlekar, däribland A4 hos ibwahlstrom.se. Den har ett ställ och kan därmed placeras stående, men kan också hängas både vertikalt och horisontellt. Ramen har plexiglas, vilket gör den även lämplig på sådana platser där du inte vill riskera att krossat glas hamnar på golvet.

 • En tunn ram som inte drar uppmärksamhet till sig, utan låter det du har ramat in stå i centrum och tala för sig själv.
 • Har plexiglas, vilket till exempel även gör den lämplig i barnrum och på andra platser där du vill undvika att krossat glas kan hamna på golvet.

Hornbach

Ram Amanda Box är en ram med tjocka, svarta ramar i trä, som lite likt en låda hyser det du har valt att rama in. Du hittar den hos Hornbach. I kombination med enkel och stilren design får effekten av att dra till sig blicken, men att samtidigt vara så avskalad att det inramade ändå får stå i centrum.

 • Är utformad likt en låda, och drar därmed till sig blicken från åskådare utan att också stjäla fokus från det som du har ramat in.
 • Använder sig av äkta glas, som till skillnad från ramar med plast låter dig se det du har ramat in och passar bra hängande i en inomhusmiljö.

BGA

Ram Can-Can Guld är en ram gjord av aluminium med guldfärg, som ger ett klassiskt vackert intryck samtidigt som det inte drar allt för mycket uppmärksamhet till sig, utan låter det du har valt att rama in få stå i fokus. Ramen kan hängas vertikalt eller liggande, samt ställas upp. Den finns att köpa på bga.se.

 • Har en klassiskt vacker design som ser stilig ut samtidigt som den inte är för prålig och drar för mycket uppmärksamhet till sig själv istället för det du har ramat in.
 • Har en tunn ram som inte tar upp mycket plats på väggen, och fungerar bra även på konstväggar med många upphängda ramar.

Familjebutiken

Ram Svart 21 x 30 cm är en svartlackad ram i trä som har en stilfull och elegant design med mellanstora ramar och äkta glas som lyfter det du har ramat in med en bra kontrast. Du kan hänga upp ramen på väggen, men kan även ställa den på bord eller bänk med det inbyggda stödet. Finns att köpa på familjebutiken.se

 • En enkel men elegant utformning med en svartlackad ram i trä som lyfter fram det du har ramat in med kontrast mot omgivningen.
 • Passar med sin stilrena och stiliga utformning in i så gott som alla sammanhang – såväl i vardagsrummet som på kontoret, i köket eller i sovrummet.

Kontorsgiganten

Ram Matt Silver är en stilig ram i silverimitation som ger en känsla av klass och elegans utan att riskera att den känns så prålig som guld ibland kan göra sig. Den passar därmed utmärkt till sitt tänkta huvudsakliga ändamål att visa upp certifikat, bevis, diplom och andra liknande dokument. Köp den hos kontorsgiganten.

 • Har en stilig utformning som med hjälp av sin silverimitation på samma gång kommunicerar elegant klass och återhållsamhet.
 • Passar med sin design i silver och sin användning av klart, äkta glas perfekt till certifikat, diplom, utmärkelser samt andra typer av dokument som du vill visa upp.

Skapamer

PappArt Ram Rektangel är en ram i papp som verkligen sticker ut, både visuellt och fysiskt. Den har ett djup på hela 8 centimeter, och fungerar därmed bra till att rama in och visa upp tre-dimensionella konstverk och andra saker i A4-format som inte väger allt för mycket. Finns att köpa hos skapamer.se.

 • Drar till sig blicken och ramar snyggt in tre-dimensionella konstverk och dioraman för att få dem att sticka ut och hamna i fokus.
 • Passar utmärkt för pyssel och scrapbooking som du vill kunna visa upp hängande från väggen eller stående på ett bord i lämplig höjd.