Pennor med tryck

Hem > Pennor med tryck

Pennor med tryck

Pennor med tryck är ett populärt och enkelt sätt att marknadsföra sitt företag eller sin organisation på, med en present som mottagaren faktiskt får praktisk användning för, och som påminner dem om dig när de använder pennorna. Ytterligare en anledning till att det är så populärt är att det finns många olika varianter som passar till olika situationer och tillfällen – exempelvis kan du skaffa billiga pennor med tryck att ge ut till besökare och gäster, något mer påkostade att ge dina kunder, och riktigt fina lyxpennor som presenter till bra kunder och egna anställda för att visa uppskattning.


Köp företagspennor

Företagspennor med ett eget tryck, oftast i form av din logotyp och kontaktuppgifter som telefonnummer eller webbadress, går lätt att köpa via webbutiker och sedan få dem levererade till dig. Det finns flera bra företag som arbetar med detta i Sverige, och du kan här hitta några bra sådana att välja på.

M.E Produkter

M.E Produkter är en firma som har funnits sedan 1990, som utöver sitt sortiment med produkter till kontoret erbjuder många produkter och tjänster inom reklamprodukter och -presenter, däribland flera modeller av företagspennor. Du kan anpassa dessa på flera sätt – inte bara med tryck på pennor utan också färger och annat.

 • Låter dig beställa pennor med eget tryck och andra specialanpassningar, med ett stort antal modeller för olika syften att välja på.
 • Är det största företaget inom profilering inte bara i Sverige, utan i hela Skandinavien.
 • Hjälper dig med att skapa ett varumärke åt dig och att ta fram lämpliga produkter.

Axon Profil

Axon Profil är ett företag som har varit verksamt inom profilering och reklamprodukter och -presenter sedan 2006, och som nu är aktiva i flera länder i Europa. De säljer pennor med eget tryck för företag, men hjälper dig också med grafisk design och utformning av produkter och andra aspekter av ditt varumärke.

 • Erbjuder hjälp med grafisk design och eventuell förberedelse av din logotyp för tryck i de fall du inte har en redan färdig design och logotyp redan från början.
 • Gör och levererar pennor med tryck billigt i flera europeiska länder inklusive Sverige.
 • Erbjuder gratis produktprov innan full produktion och leverans.

Medtryck

Medtryck är ett företag som grundades 2010, och som sedan dess har blivit en av de största webbutikerna i Sverige inom profilering och reklamprodukter. De säljer pennor med tryck i olika modeller, men också många andra typer av produkter som väskor, kläder, muggar med mera, med leverantörer från Europa och Asien.

 • Har sedan starten 2010 blivit en av de största webbutikerna i Sverige inom reklam- och profilprodukter.
 • Erbjuder många olika typer av produkter och modeller från bra leverantörer på flera håll i Europa och Asien.
 • Erbjuder personlig service på svenska längs hela processen för dig som behöver detta.

Pens.com

Pens.com grundades 1966, och är ett internationellt bolag som också är verksamt i Sverige. De producerar själva sina pennor för att kunna undvika en mellanhand och istället erbjuda dig de lägsta möjliga priserna för bra produkter. De har ett stort utbud av modeller, med allt från de enklaste reklampennorna till lyxiga sådana.

 • Producerar själva de pennor som de säljer, för att de ska kunna erbjuda ett så lågt pris som möjligt utan att behöva kompromissa på kvaliteten.
 • Har ett stort utbud av olika typer av pennor i olika material och med olika värde som passar bra till olika sammanhang.

T & S Reklam

T & S Reklam är en firma från Örebro som är verksam i hela Skandinavien, de bedriver produktion av flera olika typer av reklamprodukter. De har eget tryckeri och skyltverkstad, vilket innebär att de kan sköta om hela produktionen på egen hand och därmed undvika högre priser från mellanhänder.

 • Utför hela produktionen av sina produkter på egen hand, och kan på grund av detta erbjuda ett lägre pris.
 • Kan leta upp ytterligare produkter som inte ingår i deras ordinarie sortiment i och med deras kontakter med leverantörer, för dig som behöver en speciell typ av penna eller annan produkt.

ProfileXpress Scandinavian

ProfileXpress Scandinavian är en firma som grundades 2013, som har ett stort utbud av olika modeller och typer av pennor och andra profil- och reklam produkter – inte bara vanliga pennor, utan också exempelvis pennor som har inbyggt USB-minne, pennor i trä, eller pennor som också fungerar som pekpenna till pekskärm.

 • Har ett stort utbud av olika typer av pennor, inklusive mer unika sådana med extra funktioner och användningsområden.
 • Erbjuder expressleverans av sina produkter med pall till alla större städer i Sverige, samt dessas omnejd.
 • Kan ta fram förslag på produkter som kan passa bra till ditt företag och dess logotyp.